jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

За нас

Жардин ЕООД стартира дейността си през 2006г. с модерен бутик за цветя в гр. Бургас, България.

 

Магазинът на Жардин

През изминалите години Жардин се наложи като лидер за доставка на цветя и букети в Бургас и България, в поръчка и доставка на изискани, стилни и впечатляващи букети, аранжировки, кошници с цветя, гурме кошници, изработени от нашите опитни флористи по последните тенденции във флоралния дизайн и голямо разнообразие от саксийни цветя. Магазинът предлага богат избор от саксии, вази и разнообразни подаръци за всички поводи, уникални ръчно изработени картички, бутикови аранжировки от сухи и свежи цветя.

 

Чрез сайта www.jardin.bg, фирмата ни утвърди един от най-популярните онлайн магазини за доставка на цветя и букети в България.

 

 

Сватбена агенция Жардин

Продължение в разрастване на дейността ни е Сватбена агенция Жардин. Екипът ни предлага  подготовка организиране и декориране на  сватби и семейни тържества, фирмени и частни партита, и други празници. Ще създадем специална атмосфера, за да можете,да се насладите на щастливите моменти преди и по време на Вашето вълнуващо и незабравимо събитие. Разгледайте  страницата Сватби и Тържества в този сайт и прочетете повече или се обадете на телефон:  моб: 0887 440 096; моб: 0894 672 845

 

 

За корпоративни клиенти

Жардин създава невероятни цветни и зелени детайли за Вашят офис, хотел и приемна. Работната обстановка може да има ново лице всяка седмица с дизайн, специално подбран, за да радва Вас и да впечатлява Вашите клиенти.

 

Услугите, които Ви предлагаме включват:

  • ◦ Дълготрайни аранжировки и букети
  • ◦ Саксийни растения и поддръжка
  • ◦ Абoнаментно обслужване
  • ◦ Клиентски сметки, за по-удобно плащане