jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

За стоките

 

Онлайн магазин „Жардин“  за доставка на цветя и подаръци в  София, Бургас, Варна, Пловдив и   цялата страна!

 

Магазин Жардин за  доставка на цветя, букети, кошници с цветя, кошници с плодове, кошници с напитки и лакомства. Приемаме поръчки на цветя, извършваме доставка на цветя, букети и подаръци за всеки повод, рози, уникални аранжировки, съобразени с последните световни модни тенденции във флоралния дизайн. Доказателство за това са множеството реализирани успешни проекти, както и спечелване на кристална купа и златен медал за новаторство във флоралния дизайн, в изложение Флора Бургас.

 

Фирмата използва собствени куриери и партньорска мрежа за доставка на цветя, с което гарантираме качеството и свежестта на цветята и точното изпълнение на поръчания букет, кошница със цветя, гурме кошници или аранжирани цветя и добавените към тях бутилка вино, шоколад, бонбони или плюшени играчки. Жардин ЕООД не е производител на торти, сладкарски изделия , шоколади и бонбони.

 

Ако имате специални предпочитания за букет или аранжировка, или желаете експресна поръчка, свържете се с нас, за да ги обсъдим и намерим най–подходящото решение.