jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

Доставка

 

Магазинът използва собствени куриери за доставка на цветя, с което гарантира качеството и свежестта на цветята!

 

За Бургас:

 

!!! В рамките на гр. Бургас доставката е безплатна за поръчки над 20лв. Ако поръчката е под 20лв. към цената на продукта се добавят 6,00 лв. куриерска такса, за доставката му до указания от Вас адрес и получател на територията на гр.Бургас.

 

■ Поръчката и плащането трябва да са направени поне 6 часа преди края на интервала, който сте избрали. Ако не сте посочили точно време за доставка, то поръчката и плащането трябва да са направени поне 6 часа преди 20:00 часа, ако поръчвате за същия ден. При подадена поръчка след 17:00 часа доставката се изпълнява на следващия ден.

 

 

За страната:

 

■ Към цената на всеки продукт се добавят 10,00 лв. куриерска такса за доставката до указания от Вас получател и адрес на територията на страната. Поръчката и плащането трябва да са направени поне 1 ден преди датата за доставка, която сте избрали.

За доставки в почивни дни и празници е необходимо да направите справка по телефона, дали е възможно, да бъдат изпълнени.

Фирмата работи с разплащателните системи на еPay и PayPal. За да платите с карта е необходимо да имате регистрация в еPay или PayPal.

Доставката се изпълнява, след като е извършено плащане по нея.

 

Ако имате специално предпочитание за букет или кошница, или поръчката Ви е спешна, свържете се с нас и заедно ще обсъдим и намерим най-доброто решение!