jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

За нас

Онлайн магазин за цветя „Жардин“
Жардин се наложи като лидер за доставка на цветя и букети в Бургас и България, при поръчка и доставка на изискани, стилни и впечатляващи букети, аранжировки, кошници с цветя, гурме кошници, изработени от нашите опитни флористи по последните тенденции във флоралния дизайн и голямо разнообразие от саксийни цветя. Магазинът предлага богат избор от саксии, вази и разнообразни подаръци за всички поводи, уникални ръчно изработени картички, бутикови аранжировки от сухи и свежи цветя.

Сайта на Жардин www.jardin.bg се утвърди като един от най-популярните онлайн магазини за доставка на цветя и букети в България.

Сватбена агенция Жардин
Продължение в разрастване на дейността ни е Сватбена агенция Жардин. Екипът ни предлага  подготовка организиране и декориране на  сватби и семейни тържества, фирмени и частни партита, и други празници. Ще създадем специална атмосфера, за да можете,да се насладите на щастливите моменти преди и по време на Вашето вълнуващо и незабравимо събитие. Разгледайте  страницата Сватби и Тържества в този сайт и прочетете повече или се обадете на телефон:  моб: 0887 440 096; моб: 0894 672 845

 

 

За корпоративни клиенти

Жардин създава невероятни цветни и зелени детайли за Вашят офис, хотел и приемна. Работната обстановка може да има ново лице всяка седмица с дизайн, специално подбран, за да радва Вас и да впечатлява Вашите клиенти.

 

Услугите, които Ви предлагаме включват:

  • ◦ Дълготрайни аранжировки и букети
  • ◦ Саксийни растения и поддръжка
  • ◦ Абoнаментно обслужване
  • ◦ Клиентски сметки, за по-удобно плащане