jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

Условия

Доставка цветя и подаръци в Бургас и България!  Доставка рози, букети, koшници цветя, аранжировки от цветя и подаръци  България!
Онлайн магазин „Жардин“ доставя цветя и подаръци в гр. Бургас и  страната!

Ако имате специални предпочитания за букети или аранжировки, или желаете експресна поръчка, обадете ни се, за да ги обсъдим и намерим най–подходящото решение.

За Бургас:
!!! В рамките на гр. Бургас доставката е безплатна за поръчки над 20лв. Ако поръчката е под 20лв. към цената на продукта се добавят 6,00 лв. куриерска такса, за доставка до указания от Вас адрес в гр.Бургас.
*Поръчката и плащането трябва да са направени поне 6 часа преди интервала, който сте избрали. Ако не сте посочили точно време за доставка, то поръчката и плащането трябва да са направени поне 8 часа преди 20:00 часа, ако поръчвате за същия ден. При подадена поръчка след 17:00 часа доставката се изпълнява на следващия ден. Доставката се изпълнява, след като е извършено плащане по нея.

* Доставка на цветя в градовете по Южното Черноморие се извършва от базата в гр. Бургас. Цените за доставка по зони за Южно Черноморие са:

Зона I – 20лв. – Поморие, Ахелой, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Крайморие, Черноморец, Созопол, в.с. Дюни, Каблешково, Айтос, Средец, Камено.

Зона II – 30лв. – Св. Влас, в.с. Елените, Приморско, Китен

Зона III – 40лв. – Лозенец, Царево

Зона IV – 60лв. -Варвара, Ахтопол, Синеморец

За страната:
*Към цената на всеки продукт се добавят 10,00 лв. куриерска такса за доставката до указания от Вас получател и адрес на територията на страната. Поръчката и плащането трябва да са направени поне 1 ден преди датата за доставка, която сте избрали.Възможно е поради натовареност, трафик на движението или други причини да не може да се спази точен час за доставка.

ВАЖНО: Таксата за доставка на цветя в населени места, в които няма цветарски магазини е както за разстоянията, за Южното Черноморие. Доставката се извършва от най-близкия по-голям град. За ПО-МАЛКИ ГРАДОВЕ И СЕЛА , когато  се използва КУРИЕРСКА фирма за доставка на цветя, Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ СЪГЛАСУВА В КОИ ДНИ ИМА ДОСТАВКА ! ВЪЗМОЖНО Е ДА НЯМА ПРИОРИТЕТЕН ЧАС ЗА ДОСТАВКА.

За доставки в почивни дни и празници е необходимо да направите справка по телефона или по имейл, дали е възможно, да бъдат изпълнени. В почивните и празнични дни точен час за доставка не може да се спазва.

ТОРТИ се предлагат само за гр. Бургас и градовете по Южното Черномоие с наш куриер. Моля ПРОВЕРЕТЕ възможно ли е за вашето населено място, да бъде доставена  торта.

 

Фирмата работи с разплащателните системи на Fibank , еPay и PayPal. За плащането с дебитна или кредитна карта през Virtual POS Terminal в системата на Fibank НЕ Е НЕОБХОДИМА предварителна регистрация. За да платите с карта през еPay и PayPal е необходимо да имате регистрация в еPay или PayPal

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ
За да поръчате е необходимо да се регистрирате в сайта. Това ще улесни поръчката и проследяване на състоянието и, до извършване на доставката.
За да бъде приета Вашата поръчка Online, трябва да направите следните стъпки:
В ПРОФИЛ попълвате полетата:
• Име и фамилия на поръчителя
• Телефон на поръчителя
• е–mail на поръчителя
• Име и фамилия на получателя
• Адрес на получателя
• Телефон на получателя
• Дата и час за доставка
След като харесате желания продукт, натиснете ВИЖ ОЩЕ под снимката.
Виждате увеличена снимка , а вдясно избирате:
• Изберете КОЛИЧЕСТВО
• Изберете РАЗМЕРА на продукта: МАЛЪК, СРЕДЕН, ГОЛЯМ
• Добавете КАРТИЧКА и ТЕКСТ към нея
• Потвърдете с бутона КУПИ .
• Отваря Ви се ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
• В нея избирате дестинация от падащо меню: БУРГАС или СТРАНАТА
• Избирате НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ от падащото меню:
-при доставка
-банков превод
- e Pay
-Pay Pal
- виртуален ПОС терминал

Следващата стъпка е една от възможностите:
• да добавите нови продукти, като изберете ПРОДЪЛЖИ С ПАЗАРУВАНЕТО;
• да се откажете от продукта, или да го замените с друг, като изберете ИЗПРАЗНИ
КОШНИЦАТА ;
• да завършите покупката чрез бутона ИЗПРАТИ ЗАЯВКА.
Ако сте избрали да платите с карта чрез един от посочените начини – е pay, Pay Pal или виртуален ПОС терминал ще бъдете „прехвърлен“
в съответната платформа, където може да извършите плащането.
Ако вече сте регистрирани и правите нова поръчка, данните за получателя попълнете в ПРОФИЛ.

ПЛАЩАНЕ с карта чрез Virtual POS Terminal

Ако сте избрали да платите с дебитна или кредитна карта чрез Virtual POS Terminal в системата на Fibank НЕ Е необходима регистрация.

При приключване на плащането системата Ви връща автоматично към сайта.

ПЛАЩАНЕ чрез e-Pay
Ако сте избрали да платите чрез ePay системата Ви прехвърля на   сайта на         www.epay.bg За да платите чрез карта, трябва да имате регистрация в www.epay.bg и да притежавате микросметка.
При приключване на плащането ePay Ви връща автоматично към сайта.

ПЛАЩАНЕ чрез PayPal
Ако сте избрали да платите чрез PayPal, сайта Ви препраща директно в www.paypal.com
Вие трябва да имате регистрация в www. paypal .bg При приключване на плащането PayPal Ви връща автоматично към сайта.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ
Ако сте избрали плащането да бъде банков превод , необходимите Ви данни са:
Бутик Жардин ЕООД
IBAN: BG68 TTBB 9400 1527 9373 42
SG ЕКСПРЕСБАНК
BIC: TTBBBG22

Важно! Ако сте в чужбина и избирате да платите чрез БАНКОВ ПРЕВОД, от банка в съответната страна, освен цената на букета и такса за доставка, трябва да добавите 20.00лв. такса за междубанков трансфер от чужбина.

Aкo сте извършили банковия превод и поръчката Ви е спешна , моля изпратете копие от платежното нареждане на
е–mail: info@jardin.bg

ПЛАЩАНЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ Само за Бургас и Южното Черноморие (виж: Зони за доставка по Южното Черноморие )
Вие може да платите в брой за направената от Вас поръчка, на куриера, при доставката на избрания продукт.

Потвържденито, че поръчката ВИ е приета може да видите  на посочения от вас имейл  или в МОИТЕ ПОРЪЧКИ в сайта. Молим, следете си електронната поща до изпълнение на поръчката.
При необходимост може да се свържете с нас на посочените телефони:   моб: 0887 44 00 96; 0894 67 28 45 или ни пишете в страницата За нас- контакти- e-mail: info@jardin.bg
Доставка на продукта се извършва, само при извършено плащане на съответната сума.
Цените на всички продукти са в български лева.

ОТКАЗ ОТ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА
Клиентът има право да откаже направена поръчка 10 часа преди заявената дата за доставка, като се има предвид, че работното време е от 08ч-17ч. Отказът може да стане чрез изпращане на имейл или свързване по телефона. Отказ от доставка се счита за вярно само тогава, когато е приет и потвърден от нашия отдел за обслужване на клиенти- еmail: info@jardin.bg или е направен на телефон 0887440096

СИГУРНОСТ И ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Сигурността на плащане се гарантира от съответните системи за разплащане. Никаква информация за Вашите кредитни карти не се попълва при нас (на нашия сайт).Такава се попълва на съответния сайт след прехвърляне от нашия. Тези сайтове разполагат с удобна и сигурна платформа за извършване на разплащане.
Подадената от потребителите на този сайт информация се използва от Бутик Жардин  ЕООД единствено, за да бъдат извършвани поръчките коректно. Фирмата гарантира конфиденциалността на Вашите лични данни!
При предоставен грешен адрес и/или липсващ телефонен номер за контакт с получателя, при невъзможност да се достигне до него, фирмата не поема отговорност за доставката.

Според ЗЕТ и ЗЗП Вие имате право да върнете получената стока, отговаряща на определението за стока, за която потребителят има право на отказ от договор за покупка, в 14-дневен срок от получаването, като ще бъде възстановена пълната заплатена от Вас сума, с изключение на транспортните разходи и разходите, свързани с начина на заплащане. Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и комплектация (опаковка, аксесоари) на закупеното изделие. В този случай изискваме снимка на доставеното, направена в деня на доставката, придружена с Вашите аргументи за несъгласие. Подобно оплакване и несъгласие с поръчката си можете да предоставите до 24 часа от датата на доставка.

Приложение 1
ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР, съгласно ЗЗП
Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:
(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)
– До “Бутик Жардин” ЕООД гр.Бургас ул. Абоба № 11 п.к. 6; тел. 0887440096
е-мейл: info@jardin.bg
– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки* …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
– Поръчано на*……………………../получено на*…………………………………..
– Име на потребителя/ите*………………………………………………………………………………………………………………….
– Адрес на потребителя/ите*……………………………………………………………………………………………………………….
– Дата
——————————————————
* Ненужното се зачертава.

Седалище на фирмата:
Бутик Жардин ЕООД
гр. Бургас
ул. „Абоба“ 11 ап. 6