jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

Гаранция

Ставайки клиент на нашия магазин Вие попълвате информационно каре , което съдържа обикновени данни , чрез които ние можем да се свържем с Вас в случай на нужда при доставката на заявената от Вас поръчка.
Вие предоставяте и данни на друго лице (получател) , които ще бъдат използвани само и единствено за правилното и пълно изпълнение на заявената от Вас поръчка!
При изпращане на кореспонденция от Ваша страна към нас , може да задържим тези писма в случай , че възникнат допълнителни върпоси по заявената / направена доставка.
Сигурността на плащане се гарантира от съответните системи за разплащане. Никаква информация за Вашата кредитна/дебитна карта не се попълва при нас ( на нашия сайт) Всякаква такава информация се попълва на съответния сайт след прехвърляне от нашия. Тези сайтове разполагат с удобна и сигурна платформа за извършаването на разплащане.
Всяка лична информация, която предоставяте при регистрация в сайта ни или в процеса на поръчване ще бъде използвана само и единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Бутик Жардин ЕООД не споделя тази информация с трети лица, според законите на Република България и Европейския Съюз за защита на личните данни.