jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

За стоките

Онлайн магазин „Жардин“  за доставка на цветя и подаръци в  София, Бургас, Варна, Пловдив и  цялата страна!

Онлайн магазин „Жардин“ за  доставка на цветя, букети, кошници с цветя, кошници с плодове, кошници с напитки и лакомства. Приемаме поръчки на цветя, извършваме доставка на цветя, букети и подаръци за всеки повод, доставка на рози, уникални аранжировки, съобразени с последните световни модни тенденции във флоралния дизайн. Доказателство за това са множеството реализирани успешни проекти, както и спечелени кристална купа и златен медал за новаторство във флоралния дизайн, в изложение Флора Бургас.

Фирмата използва собствени куриери и партньорска мрежа за доставка на цветя, с което гарантираме качеството и свежестта на цветята и точното изпълнение на поръчания букет, кошница с цветя, гурме кошници или аранжирани цветя и добавените към тях бутилка вино, шоколад, бонбони или плюшени играчки.

Бутик Жардин ЕООД не е производител на торти, сладкарски изделия , шоколади и бонбони.

ТОРТИ се предлагат само за гр. Бургас и градовете по Южното Черномоие снаш куриер. Моля ПРОВЕРЕТЕ възможно ли е  за вашето населено място, да бдеде доставена  торта.

Има сезонни цветя през пролетта – лале, фрезия, ирис и др., а други през лятото – слънчоглед, кала и др. Флористите от Цветарски магазин Жардин сме готови да ви предложим различни идеи и решения, за да бъдат букетите толкова красиви, като запазим формата, обема, цветовата гама и цената на букета, кошницата или аранжимента.

При смяна на сезоните и в зависимост от наличността, може да се наложи да се заменят някои цветя от даден вид с различни, но равни по качество, външен вид и стойност, като се запази общия вид на избрания продукт.

Важно! За населени места, където не е възможно да се доставят цветя с наш куриер или няма необходимите цветя, доставката се извършва с куриерска фирма. С куриерска фирма за по-големите градове не се доставят цветя  в неделя и понеделник. За малки населени места доставката се съгласува с клиента, в зависимост от това, в кои дни от седмицата има доставки на Куриерската служба.

Ако имате специални предпочитания за букет или аранжировка, или желаете експресна поръчка, свържете се с нас за да ги обсъдим и намерим най–подходящото решение.