jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

Доставка

Онлайн магазин Жардин използва собствени куриери за доставка на цветя, с което гарантира качеството и свежестта на цветята!
За населени места, където не е възможно да се доставят цветя с наш куриер или няма необходимите цветя, доставката се извършва с куриерска фирма.

За Бургас:

!!! В рамките на гр. Бургас доставката е безплатна за поръчки над 20лв. Ако поръчката е под 20лв. към цената на продукта се добавят 6,00 лв. куриерска такса, за доставката му до указания от Вас адрес и получател на територията на гр.Бургас.

Доставка на цветя в градовете по Южното Черноморие се извършва от базата в гр. Бургас. Цените за доставка по зони за Южно Черноморие са:

Зона I – 20лв. – Поморие, Ахелой, Равда, Несебър, Слънчев бряг, Черноморец, Созопол, в.с. Дюни, Каблешково, Айтос, Средец.

Зона II – 30лв. – Св. Влас, в.с. Елените, Приморско, Китен

Зона III – 40лв. – Лозенец, Царево

Зона IV – 60лв. – Варвара, Ахтопол, Синеморец,

ВАЖНО: Таксата за доставка на цветя в населени места, в които няма цветарски магазини, е както за разстоянията, за Южното Черноморие. Доставката се извършва от най-близкия по-голям град.

За доставки в почивни дни и празници е необходимо да направите справка по телефона, дали е възможно, да бъдат изпълнени.

■ Поръчката и плащането трябва да са направени поне 6 часа преди края на интервала, който сте избрали. Ако не сте посочили точно време за доставка, то поръчката и плащането трябва да са направени поне 6 часа преди 20:00 часа, ако поръчвате за същия ден. При подадена поръчка след 17:00 часа доставката се изпълнява на следващия ден.

За страната:

■ Към цената на всеки продукт се добавят 10,00 лв. куриерска такса за доставката до указания от Вас получател и адрес на територията на страната. Поръчката и плащането трябва да са направени поне 1 ден преди датата за доставка, която сте избрали.

За доставки в почивни дни и празници е необходимо да направите справка по телефона, дали е възможно, да бъдат изпълнени.

Фирмата работи с разплащателните системи на еPay и PayPal. За да платите с карта е необходимо да имате регистрация в еPay или PayPal.

Доставката се изпълнява, след като е извършено плащане по нея.

Ако имате специално предпочитание за букет или кошница, или поръчката Ви е спешна, свържете се с нас и заедно ще обсъдим и намерим най-доброто решение!