jardin logo
Свържете се с нас на gsm: 0887 440 096 gsm: 0894 672 845 или еmail: info@jardin.bg

Плащане

ПЛАЩАНЕ с карта чрез Virtual POS Terminal

Ако сте избрали да платите с дебитна или кредитна карта чрез Virtual POS Terminal в системата на Fibank не е необходима регистрация.
След избиране на „ИЗПРАТИ ЗАЯВКА“ системата Ви прехвърля в системата на Fibank , където въвеждате данните на вашата карта и извършвате плащането.

При приключване на плащането системата Ви връща автоматично към сайта.

ПЛАЩАНЕ чрез e-Pay
С КАРТА:

Ако сте избрали да платите чрез ePay След избиране на „ИЗПРАТИ ЗАЯВКА“системата Ви прехвърля на сайта на www.e-Pay.bg .За да платите с карта, първо трябва да изберете „С РЕГИСТРАЦИЯ“- защото трябва да имате регистрация в www.e-Pay.bg и да притежавате микросметка.
След това въвеждате данните на вашата карта и извършвате плащането. При приключване на плащането ePay Ви връща автоматично към сайта.

ИЗИ ПЕЙ
В сайта на www.e-Pay.bg може да изберете плащане чрез ИЗИ ПЕЙ

ПЛАЩАНЕ чрез PayPal

Ако сте избрали да платите чрез  PayPal, след избиране на „ИЗПРАТИ ЗАЯВКА“ сайта Ви препраща директно в  www.paypal.com където въвеждате данните на вашата карта и извършвате плащането.

Вие трябва да имате регистрация в  www.paypal.com  При приключване на плащането PayPal  Ви връща автоматично към сайта.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

Ако сте избрали  плащането да  бъде банков превод  , необходимите Ви данни са:

Бутик Жардин ЕООД
IBAN: BG68 TTBB 9400 1527 9373 42
SG Expresbank
BIC: TTBBBG22

Aкo сте извършили банковия превод и поръчката Ви е спешна , моля изпратете копие от платежното нареждане на  email: info@jardin.bg

Важно! Ако сте в чужбина и избирате да платите чрез БАНКОВ ПРЕВОД от банка в страната, освен цената на букета и такса за доставка, трябва да добавите  20.00лв. такса за банков трансфер от чужбина.

ПЛАЩАНЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ
Важи само за гр. Бургас и градовете по Южното Черноморие.
Вие може да платите в брой за направената от Вас поръчка, на куриера, при доставката на избрания продукт.

Потвържденито, че поръчката ВИ е приета можете да видите  на вашия имейл. Молим, следете си електронната поща до изпълнение на поръчката!

При необходимост може да се свържете с нас на посочените телефони:  056/813 253 ; моб:  0887 44 00 96;  0894 67 28 45       или ни пишете на : info@jardin.bg
Доставка на продукта се извършва, само при извършено плащане на съответната сума.
Цените на всички продукти са в български лева.