Ставайки клиент на нашия магазин Вие попълвате информационно каре , което съдържа обикновени данни, чрез които ние можем да се свържем с Вас в случай на нужда при доставката на заявената от Вас поръчка.

Вие предоставяте и данни на друго лице (получател), които ще бъдат използвани само и единствено за правилното и пълно изпълнение на заявената от Вас поръчка!

При изпращане на кореспонденция от Ваша страна към нас, може да задържим тези писма в случай, че възникнат допълнителни върпоси по заявената / направена доставка.

Сигурността на плащане се гарантира от съответните системи за разплащане. Никаква информация за Вашата кредитна/дебитна карта не се попълва при нас (на нашия сайт) Всякаква такава информация се попълва на съответния сайт след прехвърляне от нашия. Тези сайтове разполагат с удобна и сигурна платформа за извършаването на разплащане.

Всяка лична информация, която предоставяте при регистрация в сайта ни или в процеса на поръчване ще бъде използвана само и единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Бутик Жардин ЕООД не споделя тази информация с трети лица, според законите на Република България и Европейския Съюз за защита на личните данни.