Ставайки клиент на нашия магазин Вие попълвате информационно каре , което съдържа обикновени данни, чрез които ние можем да се свържем с Вас в случай на нужда при доставката на заявената от Вас поръчка.

Вие предоставяте и данни на друго лице (получател), които ще бъдат използвани само и единствено за правилното и пълно изпълнение на заявената от Вас поръчка!

При изпращане на кореспонденция от Ваша страна към нас, може да задържим тези писма в случай, че възникнат допълнителни върпоси по заявената / направена доставка.

Сигурността на плащане се гарантира от съответните системи за разплащане. Никаква информация за Вашата кредитна/дебитна карта не се попълва при нас (на нашия сайт) Всякаква такава информация се попълва на съответния сайт след прехвърляне от нашия. Тези сайтове разполагат с удобна и сигурна платформа за извършаването на разплащане.

Всяка лична информация, която предоставяте при регистрация в сайта ни или в процеса на поръчване ще бъде използвана само и единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Бутик Жардин ЕООД не споделя тази информация с трети лица, според законите на Република България и Европейския Съюз за защита на личните данни.

Уважаеми клиенти,

Благодарим, че посетихте нашия сайт!

 

По повод празника на Жената 8 Март 2024г. има изменение в сроковете за приемане на поръчки и доставка на цветята:

 

За Бургас:

Поръчки се приемат всички дни, при възможност и в деня 8.03.2024г.

Доставят се в работното време на онлайн магазина, без опция точен час за доставка.

 

За градовете по Южното Черноморие:

поръчки се приемат до 6 март. Доставят се на 8 Март. Направени поръчки на 8 Март ще се доставят  на 9 или 10 март!

За останалите градове поръчки се приемат до 6 март 2024г. Доставят се на 8.03.2024г. Направени поръчки след 6 Март ще се доставят  на 10 март!

Поръчки за малки населени места се приемат до 6 март 2024г.  Доставят се според графика на Еконт, за обслужване на населеното място, което е 2 или 3 пъти седмично.