Ставайки клиент на нашия магазин Вие попълвате информационно каре , което съдържа обикновени данни, чрез които ние можем да се свържем с Вас в случай на нужда при доставката на заявената от Вас поръчка.

Вие предоставяте и данни на друго лице (получател), които ще бъдат използвани само и единствено за правилното и пълно изпълнение на заявената от Вас поръчка!

При изпращане на кореспонденция от Ваша страна към нас, може да задържим тези писма в случай, че възникнат допълнителни върпоси по заявената / направена доставка.

Сигурността на плащане се гарантира от съответните системи за разплащане. Никаква информация за Вашата кредитна/дебитна карта не се попълва при нас (на нашия сайт) Всякаква такава информация се попълва на съответния сайт след прехвърляне от нашия. Тези сайтове разполагат с удобна и сигурна платформа за извършаването на разплащане.

Всяка лична информация, която предоставяте при регистрация в сайта ни или в процеса на поръчване ще бъде използвана само и единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Бутик Жардин ЕООД не споделя тази информация с трети лица, според законите на Република България и Европейския Съюз за защита на личните данни.

Уважаеми Клиенти, За да доставим навреме вашата поръчка за Свети Валентин, приемаме заявки до 12.02.2019г. За град Бургас поръчки се приемат без ограничение, включително и на 14.02.2020г. Вижте повече в Общи условия чл.4 тук.