Предстои Ви най-вълнуващото събитие в живота! Решението за съвместен живот и вдигане на сватба е уникално и магично преживяване, с което Вие заявявате на целия свят Вашата Любов. За да се насладите на този приказен ден, достатъчно е да се свържете с нас, да поговорим и уточним Вашите желания и ние ще Ви предложим най-добрата оферта!

Заедно ще изберем най-оптималното решение за финансовия разход и присъствие на всички елементи необходими за създаване неповторими преживявания на Вашето специално тържество – уникален булченски букет, романтична сватбена украса с аранжировка на цветя, цветни панделки и воали, украса на сватбения автомобил. Наред с цялата организация, цветята са онзи магичен елемент, който ще направи сватбения Ви ден вълшебен. Освен цветя, подготовката изисква изпълнение на редица от задачи, вземане на много решения, посещения на различни офиси, осъществяването на които изисква много време, търпение и неспокойни нощи. Затова ние сме разработили основни пакети, за да превърнем Вашето събитие в най-вълнуващото и незабравимо преживяване.

Demo-Jardin-2019 (5)
Поръчки за 8 Март Уважаеми клиенти ЗА 8 МАРТ ПОРЪЧКИ ИЗВЪН БУРГАС НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ! Възможно е да доставим поръчки на 6 март, на 7 март – събота, до обяд или 9 март за всички населени места с офис на Еконт. Необходимо е да сте направили поръчката поне 1 работен ден предварително! За Бургас - до 12 часа на 8 март. При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим Ви за разбирането !