За да превърнем Вашата сватба в най-вълнуващото и незабравимо преживяване ние сме разработили сватбени пакети включващи различни предложения, в които важен елемент е сватбената декорация.

След изграждане тема и стайлинг, аранжирането на Сватбеното тържество е творческо предизвикателство и зависи изключително много от мястото, където ще се състои и често определя цветовото и стилово решение. За да сте по-различни и Вашата сватба дълго да вълнува Вашите приятели и близки, заедно можем да направим избор от пъстрата палитра на цветове и материи – кристален тюл, органза и сатен, панделки, кристали, перли, стъклени съдове и невероятни свежи цветя за флоралния дизайн – екзотични, полски, луксозни и градински.

Поръчки за 8 Март Уважаеми клиенти ЗА 8 МАРТ ПОРЪЧКИ ИЗВЪН БУРГАС НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ! Възможно е да доставим поръчки на 6 март, на 7 март – събота, до обяд или 9 март за всички населени места с офис на Еконт. Необходимо е да сте направили поръчката поне 1 работен ден предварително! За Бургас - до 12 часа на 8 март. При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим Ви за разбирането !