Често задавани въпроси

Да, можем почти във всички градове! И то без допълнителни такси! Необходимо е само да се свържете с нас и да уточним детайлите за поръчката.

Не, регистрацията не е задължителна. Може да поръчате цветя без регистрация. Наличието на опция РЕГИСТРАЦИЯ, ще улесни поръчката и проследяване на състоянието и, до извършване на доставката. Както и ще ви позволи да проследявате минали ваши поръчки, да получавате и да се възползвате от промоционални оферти.

Обикновено  да! Всеки букет, аранжировка, цветя в кутия или кошница с цветя се изработва от нашите флористи, които се стараят  аранжиментите да се доближават максимално до показаните на снимката. Понякога има цветя, които са извън сезон или не са доставени по някаква причина. Тогава те се заменят с равностойни по цена и цвят, като запазим формата, размера,  обема и цената на поръчаните продукти.

Ние използваме посочените данни единствено за коректно изпълнение на поръчката и гарантираме конфиденциалността, като спазваме Закона за защита на личните данни и Разпоредбите на Европейския Съюз.